Doordacht webdesign maakt uw website gebruikersvriendelijk

Bij het ontwikkelen van uw website denkt 2ndfloor productions mee vanuit uw organisatie en haar doelgroep. De doelstelling van uw website vormt het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de navigatie en de grafische vormgeving. 2ndfloor productions streeft naar evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en creativiteit. Creatief omgaan met de mogelijkheden in webdesign loont!Ontwerp

Een evenwichtige balans tussen beeld en informatie is cruciaal voor elke succesvolle website. 
2ndfloor productions ontwerpt uw website-project tot een perfecte mix van creatief dynamische design-elementen, een heldere navigatiestructuur en een hoogwaardige content.

Lees meer...
 

Browsers

Browsers zouden in principe de standaarden van de standaardorganisatie voor het world wide web, W3C, moeten ondersteunen. Helaas voldoet geen enkele browser voor 100% aan deze standaard.

Lees meer...
 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


Wij willen u helpen!

Usability en webdesign

Het doel van elke website is dat de bezoeker een actie onderneemt: iets kopen, contact opnemen, inschrijven voor een nieuwsbrief, doneren aan een goed doel, commentaar geven...


Die website moet dus in de eerste plaats de bezoeker enthousiasmeren om die actie te ondernemen, en in de tweede plaats het makkelijk maken voor die bezoeker om die actie uit te voeren.