Browsers

Een website die voldoet aan de strenge W3C webstandaarden is technisch in orde. Wij kunnen dit voor u realiseren.


Uw voordelen:

  • Betere bereikbaarheid. De website is beter en gemakkelijker te bereiken voor mensen (bezoekers) en machines (zoekmachines).
  • Een snellere website. Een website die voldoet aan webstandaarden bevat vaak ruim 50% minder code. Minder code betekent ook minder dataverkeer en kortere laadtijd voor de bezoeker.
  • Lagere beheerskosten. Eventuele aanpassingen zijn gemakkelijker door te voeren omdat de inhoud en de vormgeving bij een W3C valide website gescheiden is.
  • Toekomstgericht en duurzaam. Aangezien inhoud en vormgeving gescheiden is, blijft de inhoud altijd beschikbaar. casino De vormgeving kan relatief eenvoudig aan toekomstige toepassingen worden aangepast.
 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


Wij willen u helpen!

Usability en webdesign

Het doel van elke website is dat de bezoeker een actie onderneemt: iets kopen, contact opnemen, inschrijven voor een nieuwsbrief, doneren aan een goed doel, commentaar geven...


Die website moet dus in de eerste plaats de bezoeker enthousiasmeren om die actie te ondernemen, en in de tweede plaats het makkelijk maken voor die bezoeker om die actie uit te voeren.