Wilt u gevonden worden in zoekmachines?

Zoekmachine optimalisatie is een  must als u gevonden wilt worden via de zoekmachines.Zoekmachine optimalisatie

Het doel van een zoekmachine is om de (be)zoeker websites voor te schotelen die zo goed mogelijk voldoen aan de zoekopdracht. Om hiervoor te zorgen hebben zoekmachines criteria (algortimes) ontwikkeld, waarmee zoekrobots (crawlers) de ranking bepalen. Hoe meer en beter uw website inspeelt op deze algoritmes (±120) des te hoger uw ranking. U heeft daar dus invloed op!

Lees meer...
 

zoekwoorden analyse (keyword analyse)

Een zoekwoorden analyse is een onderzoek naar zoekwoorden (keywords) die voor het vinden van uw website in de zoekmachine van belang zijn. In deze analyse wordt o.a. gekeken welke zoekwoorden het meest gebruikt worden en wat de concurrentie op dit gebied is. Bovendien krijgt u advies op welke zoekwoorden mogelijkheden liggen, zodat uw website binnen de zoekresultaten naar boven kan klimmen en hierdoor hogere ranking kan krijgen op belangrijke zoekwoorden.

Wanneer u zoekmachine marketing serieus neemt is deze analyse zeer aan te raden.

Lees meer...
 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


Wij willen u helpen!

meer klanten vinden!

Als u een aanbod heeft waar vraag naar is moet u alleen zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten dat u op hun vraag kan inspelen (= kenbaarheid)! Alleen zo zal u meer klanten vinden!We veronderstellen dat u op dit moment op zoek bent om via het medium internet meer klanten te bereiken. Dan zijn zoekmachines de beste manier om de mensen te bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst. Wacht niet langer om ons te contacteren en wees u concurrent voor!