zoekwoorden analyse (keyword analyse)

Welke sleutelwoorden kunt u het beste kiezen?

Welke zoekwoorden u kiest hangt van uw bedrijf en strategie af. Vooral bij nieuwe websites heeft het geen enkele zin prioriteit te geven aan zoekwoorden, waarbij de concurrentie heel groot is. Een goede manier om daar achter te komen is om te kijken of er veel collega-bedrijven bovenin de zoekresultaten staan met het door u beoogde zoekwoord.

Is dat het geval, dan maakt u alleen maar kans, als u uw website beter optimaliseert dan uw collega's en als u voldoende links naar uw website hebt verzameld. 

Website optimalisatie voor zoekwoorden is vakwerk. Zoekmachines passen hun algoritmen regelmatig aan en bijhouden van de literatuur op dat gebied is voorbehouden aan specialisten.

 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


Wij willen u helpen!

meer klanten vinden!

Als u een aanbod heeft waar vraag naar is moet u alleen zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten dat u op hun vraag kan inspelen (= kenbaarheid)! Alleen zo zal u meer klanten vinden!We veronderstellen dat u op dit moment op zoek bent om via het medium internet meer klanten te bereiken. Dan zijn zoekmachines de beste manier om de mensen te bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst. Wacht niet langer om ons te contacteren en wees u concurrent voor!