Magento webshop

Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel casino beschikbaar is om uw webshop mee in te richten. En het beste van alles is dat Magento open source software is welke door iedereen vrij te gebruiken en te verspreiden is.

Wilt u een webwinkel met Magento laten ontwikkelen?

Dit zijn een aantal voordelen van Magento ten opzichte van zijn voorgangers.

  • Open Source software. Er zijn geen licentiekosten aan de software verbonden.
  • Meegroeimogelijkheden. Je kunt klein beginnen en later (modules) uitbreiden.
  • Flexibele integratie. Door zijn flexibiliteit zijn webbouwers in staat om producten op verschillende manieren te presenteren.
  • Goed te beveiligen (PCI-compliant). Er kan worden voldaan aan de industriële standaard van gegevensbeveiliging.
  • Ondersteund meerdere webwinkels. Er kunnen meerdere webshops op verschillende domeinnamen gekoppeld worden aan één Magento systeem.
  • Community upgrades. Er wordt continue gewerkt aan nieuwe en upgrades van bestaande modules door ontwikkelaars over de hele wereld.
 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


meer klanten vinden!

Als u een aanbod heeft waar vraag naar is moet u alleen zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten dat u op hun vraag kan inspelen (= kenbaarheid)! Alleen zo zal u meer klanten vinden!We veronderstellen dat u op dit moment op zoek bent om via het medium internet meer klanten te bereiken. Dan zijn zoekmachines de beste manier om de mensen te bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst. Wacht niet langer om ons te contacteren en wees u concurrent voor!