Onze aanpak

Een website zonder strategie, is als het bouwen van een huis zonder bouwtekening!

Wilt u stap voor stap investeren in een succesvolle website? Geen enkel probleem! Onze aanpak is modulair, daardoor kunt u rustig en voordelig uw website verder uitbouwen. Zo is zelfs onze basis website al een zéér goede investering. 

Om een succesvolle website te bouwen is er meer nodig dan vormgeving, andere belangrijke onderdelen hierin dienen te zijn:  

 • INTERNET STRATEGIE
  Het ontwikkelen van een internet strategie is de eerste en de belangrijkste stap naar een succesvolle website. Bij het formuleren van een strategie komen veel zaken aan de orde. Zoals een gedegen doelgroepbepaling.

 • ZOEKMACHINE MARKETING & OPTIMALISTATIE
  Zoekmachine marketing is een verzamelterm en bestaat uit een uitgebalanceerde mix van zoekmachine vriendelijke bouw, semantische structuur, zoekwoorden analyse, website optimalisatie, linkbuilding en zoekmachine adverteren.

 • ONTWERP & TECHNISCHE REALISATIE
  Een professionele uitstraling is belangrijk, hiervoor hebben wij grafische vormgevers. Maar....het ontwerp is ondergeschikt aan marketing, communicatie en functionaliteit. Techniek is een voertuig om een website te realiseren, niet om te showen.

 • CONTENT
  Onder content verstaan we de 'inhoud' van de website. Dit is de kern van iedere website, maar veelal een ongeschoven kindje. Te lange  en slecht geschreven teksten dragen niet bij aan een succesvolle website. Slecht beeldmateriaal (o.a. foto's) overigens ook niet.

 • INTERACTIVITEIT
  Door middel van extra functionaliteiten toe te voegen kunt u bijv. extra traffic genereren en bezoekers omzetten in klanten. Belangrijk is wel dat deze functionaliteit een wezenlijke bijdrage levert aan de doelstelling van uw website.

 • BROWSERCOMPATIBLITY
  Websites zien er in verschillende browsers (Bijv. Explorer 6.0, Explorer 7.0, FireFox, Safari, Opera) en platforms (Windows, Mac, Unix) anders uit. Dat staat niet alleen slordig, soms kunnen functionaliteiten (bijv. bestelfuncties) niet werken. Steeds meer mensen werken met andere browsers dan Explorer. Een succesvolle website behoort op iedere platform en browser goed te werken.

 • STATISTIEKEN
  Meten is weten. Klaagde men vroeger over het feit dat 'reclame' niet goed te meten was, op het internet is het uitstekend te meten. Succesvolle internet ondernemers gebruiken statistieken om hun website mee aan en bij te sturen.

 Wij hebben vaker succesvolle websites gemaakt voor klanten. Bijk onze portfolio.

 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


Wij willen u helpen!

Webdevelopment

Wij werken via gestandariseerd maatwerk!

U leest het inderdaad goed... Het lijkt een contradictie, toch is het dat niet.

Door onze jarenlange expertise hebben we de vele maatwerkoplossingen kunnen standariseren. Werd er voorheen een ‘forumfunctie’ volledig ontwikkeld en geprogrammeerd, wij hebben hem voor u volledig ontwikkeld op de plank liggen.

U betaald niet voor de ontwikkeling van deze functionaliteiten, maar slechts voor het implementeren en stylen ervan binnen uw website.