Websites Alkmaar?

Dan komt de 2ndfloor productions uit Alkmaar in beeld.

Dankzij uitgekiende methodes en jarenlange ervaring met ontwikkeling van websites maakt 2ndfloor productions uit Alkmaar voor uw bedrijf of instelling een renderende website.

De website zal goed indexeerbaar zijn in de zoekmachines en makkelijk te navigeren. Het design is vanzelfsprekend geheel gespitst op uw doelgroep.

Websites door 2ndfloor productions uit Alkmaar.

Het doel van elke website is dat de bezoeker een actie onderneemt: iets kopen, contact opnemen, inschrijven voor een nieuwsbrief, doneren aan een goed doel, commentaar geven...


Die website moet dus in de eerste plaats de bezoeker enthousiasmeren om die actie te ondernemen, en in de tweede plaats het makkelijk maken voor die bezoeker om die actie uit te voeren.

Bij het ontwikkelen van uw website denkt 2ndfloor productions mee vanuit uw organisatie en haar doelgroep. De doelstelling van uw website vormt het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de navigatie en het design. 2ndfloor productions streeft naar evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en creativiteit. Creatief omgaan met de mogelijkheden in webdesign loont!

Wacht niet langer om ons te contacteren en wees u concurrent voor!

 

Onze expertise

Expertise is veel meer dan het hebben van informatie.

Lees meer >>

Onze aanpak

Onze aanpak is modulair, dat is flexibel en voordelig.

lees meer >>

Onze portfolio

Deze klanten gingen u voor!

lees meer >>

Open source

Er zijn duidelijke voordelen van OpenSource Software (OSS) ten opzichte van traditionele (Closed Source) software.

lees meer >>


Wij willen u helpen!

meer klanten vinden!

Als u een aanbod heeft waar vraag naar is moet u alleen zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten dat u op hun vraag kan inspelen (= kenbaarheid)! Alleen zo zal u meer klanten vinden!We veronderstellen dat u op dit moment op zoek bent om via het medium internet meer klanten te bereiken. Dan zijn zoekmachines de beste manier om de mensen te bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst. Wacht niet langer om ons te contacteren en wees u concurrent voor!